В УКУ впроваджуватимуть нові стандарти фізичної реабілітації учасників АТО

Про сучасні стандарти та новітні методи фізичної реабілітації військових та цивільних осіб йшлося у середу, 4 листопада, під час міжнародної конференції, яка відбувається Українському католицькому університеті.

На конференцію приїхали науковці, військові та цивільні медики, а також спеціалісти в галузі охорони здоров’я з України, Канади, США та Європи.

Відкриття міжнародної конференції відбулося за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

Упродовж 4-6 листопада в УКУ обговорюватимуть світові наукові та професійні стандарти реабілітації, а також обмінюватимуться досвідом щодо передових міжнародних практик  та методів лікування при порушеннях опорно-рухового апарату.

Дана конференція організована УКУ за підтримки Світового Конгресу Українців, Канадсько-Української Фундації, Української Асоціації фізичної терапії, НАТО та Європейського Командування Збройних сил США.

Слід зазначити, що Український католицький університет відкриває Школу реабілітаційної медицини, яка готуватиме фізичних терапевтів та ерготерапевтів. Очолить Школу Уляна Супрун, лікар, яка все життя прожила в США, але з початком Революції Гідності повернулась в Україну і створила ініціативу "Захист патріотів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: