Садовий сховався від бійців АТО за дружиною та дітьми (відео)

Сьогодні у Львові члени обласної спілки соціального захисту бійців АТО після пікету мерії вирушили до будинку міського голови, розташованого на вулиці Стрілецькій, 1, але і там Садового не знайшли.

Пікетувальники прикріпили на паркані особняка мера плакати з написами: «Андрій», будь мужчиною хоча б в «останні» дні», «Де кошти на будівництво?» та вимагали відвертої зустрічі із Садовим, передає кореспондент «Вголосу», пише Дивись.Інфо.

Однак замість міського голови до учасників мітингу вийшла дружина Андрія Садового Катерина з дитиною на руках. В оточенні поліцейських вона пояснила, що чоловіка немає вдома, оскільки він на роботі, і згодом відповіла на запитання громади.

Учасники пікету закликали дружину міського голови зателефонувати чоловікові й попросити його приїхати до будинку для розмови. Однак Катерина цього не зробила і сказала, що не буде телефонувати.

«Ми ніколи вдома не обговорюємо справи робочі, і я не випитую його графік роботи. Я не дзвонила йому й не буду цього робити, бо він працює», – сказала Катерина.
У відповідь на це учасники мітингу вирішили перекрити вулицю Личаківську, але голова спілки соціального захисту бійців АТО Богдана Сірків умовила чоловіків цього не робити. Вона також сказала, що не знає, чи зможе надалі впливати на чоловіків, бо вони занадто обурені.

«Ми не складали жодних планів. Щоб ви зрозуміли, ми чекали на зустріч із Садовим у п’ятницю, але він не прийшов до нас. І у хлопців терпець урвався, вони хотіли вже тоді увечері піти до нього під будинок і спитати, чому той не вийшов. Але ми просили їх не робити цього, бо людина відпочиває після роботи. Тому попередили Садового, що сьогодні зранку будемо під міською радою, а він знов уникнув зустрічі. Й ось ми тут – під його будинком», – зазначила Богдана Сірків.
Окрім того, вона запевнила, що бійці АТО спробують сьогодні прийти на дебати із Садовим і вимагатимуть від нього справедливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: