Водій маршрутки у Львові мало не травмував пасажирів

Водій маршрутки № 45 комунального підприємства АТП-1 сьогодні зранку на кінцевій зупинці мало не травмував пасажирів. Про це повідомляє кореспондент Дивись Інфо.

"Сьогодні, 6 листопада, зранку на кінцевій зупинці маршрутки № 45 у Львові сталась прикра ситуація.

Водій маршрутного таксі № 45 (державний номер ВС 9336 СК) простоював перед зупинкою з 9 25 до 9 40 ранку. О 9 40 він під’їхав на кінцеву зупинку, де зібралось не менше 40 пасажирів, відкрив двері зі словами "Швидко, швидко, зараз буде інша машина".

Таким чином у маршрутку поспіхом зайшло пасажирів із 20, а водій закрив двері і поїхав. На реагування інших пасажирів, які хотіли здійснити посадку водій не реагував, через що декілька пасажирів мало не травмувались.

Згодом водій, рухаючись вулицею Пулюя, сказав пасажирам нарешті розраховуватись за проїзд, оскільки він дуже спішить. Кільком пасажирам він віддав решту аж біля зупинки "Аквапарк" і тільки після багаторазового нагадування про це.

Далі, рухаючись за маршрутом, водій не реагував на сигнали пасажирів із задніх дверей й проїхав зупинку "Аркаса", зупинившись аж за постом.

При цьому їхав із такою швидкістю, що пасажирам доводилось добряче триматись за поручні.

У зв’язку із вищевикладеним, прошу: надати мені копію пояснення водія, притягнути його до відповідальності й розглянути можливість подальшого його перебування на цій роботі". – ідеться у скарзі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: