Очільник Львівщини зустрівся із районними перевізниками та обговорив проблемні маршрути

Про найпроблемніші напрямки на автобусних маршрутах загального користування та складнощі у роботі автотранспортних підприємств йшлось у п’ятницю, 6 листопада, на зустрічі голови Львівської облдержадміністрації ОДА Олега Синютки з перевізниками. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

Під час дискусії сторони обговорили проблемні питання у роботі маршрутної мережі області. Зокрема, розглянули й кілька основних напрямків, серед яких Жидачівський, Стрийський та Яворівський, а також маршрути у Сокальському та Дрогобицькому районах. Серед інших питань зустрічі також була необхідність оптимізації мережі пасажирських перевезень на Львівщині з урахуванням адміністративно-територіальної реформи.

У розмові із керівником області перевізники також порушили питання щодо підтримки районних АТП, котрі працюють на ринку пасажирських перевезень. Також йшлось й про необхідність ремонту окремих ділянок доріг, якими курсують маршрутки, та компенсацію пільгових перевезень.

У підсумку, Олег Синютка дав доручення профільному департаменту напрацювати відповідні пропозиції щодо ремонту доріг, а також щодо оптимізації маршрутної мережі області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: