Пояснення Садового про сморід у місті нагадують дешевий детектив – політолог

Пояснення чинного мера Львова про причини та ліквідацію неприємного запаху у місті є неаргументованими і не зовсім відповідають дійсності.

Про це сказав політолог Юрій Ситник, коментуючи дебати кандидатів на посаду мера Львова Андрія Садового та Руслана Кошулинського у ефірі телеканалу «ЗІК», повідомляє кореспондент «Вголосу».

«Ще за часів Радянського Союзу, коли працювали усі підприємства і викиди нечистот були значно більшими, смороду не було. Тому апеляція мера Садового, що у місті смердить, бо вночі якісь злі люди зливають відходи у міську каналізацію нагадує дешевий детектив», – сказав Юрій Ситник.

«Мій товариш еколог їздив на очисні споруди і дивився на Полтву за очисними спорудами і сказав, що таке враження, що воду ніхто й не очищає. Це при тому, що на очисних спорудах стоїть нове обладнання, яке надали нам шведи для того, щоб ці стоки не текли до них. Репліка Андрія Івановича про те, що є кошти від Євросоюзу на ці роботи – це добре, але чому все відбувається під вибори, чому нічого не робили протягом багатьох років?», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: