Конкурс короткометражних фільмів «МЕЦЕНАТ» розпочинає голосування

10 листопада, у вівторок, об 11.00 год. в УРБАН-бібліотеці, що на вул. Устияновича, 4, відбудеться прес-конференція з нагоди завершення терміну подачі заявок на Конкурс короткометражних фільмів до 150-річчя з дня народження митрополита Андрея графа Шептицького. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Присутні: координатор проекту Анастасія Нечипоренко, режисер Тарас Химич, директор Львівського кіноцентру Андрій Породко, режисер Олександр Фразе-Фразенко, представник управління культури Ірина Шимон.

Нагадаємо, конкурс короткометражних фільмів «МЕЦЕНАТ» стартував 20 червня 2015 року. До 20 жовтня свої фільми на конкурс подали учасники зі Львова, Буська, Дрогобича, Києва, Запоріжжя. До конкурсу допущено 10 короткометражних фільмів.

1 листопада стартувало он-лайн голосування для визначення переможця в номінації «Глядацькі симпатії».

Для голосування було відібрано 10 фільмів різних жанрів: від анімації до документалістики. Голосування триватиме 1 місяць.

Конкурс натхненний меценатською діяльністю Митрополита Андрея графа Шептицького. Ініціатори: управління культури Львівської міської ради та УРБАН-бібліотека.

Віддати свій голос за фільм можна на сайті: http://mecenat.org.ua, та на сторінці у фейсбук: https://www.facebook.com/mecenatfestival/?fref=ts.

Фінал Конкурсу відбудеться у Львівському кіноцентрі 5 грудня.

Нагадуємо, що переможець, якого визначить голосування журі, отримає грошову винагороду. Приз глядацьких симпатій отримає той фільм, який за місяць набере найбільшу кількість вподобань.

Генеральний меценат Конкурсу – торгова марка «Світоч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: