Скандального екс- керівника Львівлісу Андрія Тирчика знову призначили на державну посаду

Цього разу одіозний «Тирчик» вирішив «пошукати щастя» в Тернополі. Тепер він заступник начальника відділу екологічного контролю природно-заповідного фонду, рослинного і тваринного світу у Державній екологічній інспекції Тернопільської області.

Андрій Тирчик став відомим на весь Львів, або й за його межами, найперше через той факт, що ніяк не хотів покинути посаду керівника Львівлісу, з якої його виганяли мало не всією громадою Львова.

Робили це і громадські активісти, і працівники установи, яку він очолював, та які одноголосно висловили йому недовіру, і депутати Львівської облради. Та і виганяти, чесно кажучи, було за що.

Адже саме цей чиновник був одним із небагатьох у Львові, які під час Революції Гідності насильно відправляли своїх підлеглих на Антимайдан. А ще, на його совісті кришування незаконних вирубок лісу, корупційні схеми, та й припускають, що купив він свою посаду за кругленьку суму…

«Але одразу громаді Львова відправити у відставку його не вдалося. Спочатку, протягом трьох місяців, він був на лікарняному. Потім, розповідав всім, що йому відняло руку, і написати заяви на звільнення він не в змозі. Останньою краплею було те, що він приїхав на роботу отримувати дивіденти з працівників. У цей вечір, у селі Сасів, Тирчик добровільно написав заяву на звільнення. » – розповідає Іван Спринський, керівник громадської організації «Рабів до раю не пускають», яка свого часу доклала немало зусиль для звільнення цього чиновника.

«Також, Андрій Тирчик був головним героєм однойменного багатосерійного фільму «Пригоди Тирчика». Особливо варто переглянути останню серію: «Пригоди Тирчика»(частина 3) в youtube.

Зараз, дізнавшись, що він зайняв керівну посаду у місті Тернополі, я зателефонував пану Тирчику, та запропонував зняти четверту серію фільму «Пригоди Тирчика», та добровільно написати заяву на звільнення, для того, щоб активісти Львова не виїжджали у Тернопіль. На що Тирчик нецензурно реагуючи, поклав трубку.

Тому, прийдеться звернутись до активістів Тернопільської області, також запрошуємо всіх бажаючих керівників громадських організацій та учасників АТО, стати режисерами четвертої серії фільму «Пригоди Тирчика у Тернополі», адже рік тому, активісти Львівщини працівникам Лісового господарства пообіцяли, що пан Тирчик більше ніколи не буде займати державні посади. Більше того, у зв’язку з тим, що громадські активісти завжди діяли виключно цивілізованими та благородними методами, після звільнення з Тернополя, ми пропонуємо пану Тирчику скористатися допомогою Центру реабілітації чиновників-корупціонерів, який відкрила ГО «Рабів до раю не пускають», та добровільно перейти в статус приватного підприємця.» – підсумував Іван Спринський.

Прес-центр ГО «Рабів до раю не пускають»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: