Завдяки рейду "Урок" 276 дітей повернулись до навчання

На Львівщині вдалось повернути до навчання 276 дітей, серед яких 15 вперше влаштовано у школи, ПТУ, вищі навчальні заклади I – II рівнів акредитації, а також 7 – у заклади соціального захисту дітей і 4 – заклади охорони здоров'я. Такий результат другого етапу Всеукраїнського профілактичного заходу "Урок", який тривав в області. Зазначимо, що з початку рейду соціальні служби виявили 338 дітей, які не приступили до занять.

Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

За його словами, за даними служб у справах дітей Львівської області виявлено, що не влаштованими залишаються 62 дитини. Серед них – 10 перебувають за межами України, 2 – за сімейними обставинами, 4 – під слідством, 8 – через невиконання батьками своїх обов’язків, 7 – через зміну місця проживання, 7 – за станом здоров'я, 4 – перебувають в розшуку, 13 – дітям виповнилось 6 років, але батьки ще не віддали на навчання, 6 – з'ясовується інформація щодо перебування та одна дитина закінчила 9 клас і не бажає вчитись.

Додамо, що під час рейду "Урок" 10 батьків притягнуто до відповідальності, 1150 дітей отримали допомогу (втому числі фінансову, гуманітарну).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: