ЛМР незаконно розривала договори із приватними перевізниками, щоб монополізувати ринок

Ще один суд постановив, що дії Львівської міської ради стосовно розривання угод з фірмою-перевізником «Успіх БМ» незаконні та протиправні. Нагадаємо, раніше таке рішення ухвалив Львівський апеляційний адміністративний суд. Згодом Львівська міська рада вирішила оскаржити це в суді касаційної інстанції. І от днями Вищий адміністративний суд також визнав дії львівських чиновників неправомірними. Про це повідомили у прес-службі підприємства.

За словами директора фірми «Успіх БМ» Юрія Мельника, 3 листопада у Києві відбувся касаційний розгляд рішення, прийнятого Львівським апеляційним адміністративним судом, який визнав протиправними дії Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради щодо розірвання угоди з ТОВ «Успіх БМ». Суд касаційної інстанції подання Львівської міської ради не задовольнив, а лише підтвердив, що дії чиновників Садового є незаконними.

«Кілька років поспіль Львівська міська рада намагається незаконно розірвати договір з «Успіх БМ». У такий спосіб мер Садовий не лише монополізує галузь, позбавляє роботи понад трьох сотень сімей, але й залишає мешканців міста без комфортного транспорту. Замість низькопідлогових автобусів, якими обслуговує пасажирів «Успіх БМ», в рейси виїжджають старі «Богдани» з автопарку комунальних АТП. Однак правосуддя на боці справедливості», – прокоментував ситуацію директор компанії «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Додамо, судові перипетії між приватними перевізниками та міською владою тривали кілька років поспіль. Внаслідок чого суд визнав дії Львівської міської ради незаконними та протиправними.

Довідка: «Успіх БМ» обслуговує маршрути № 48, 49, 50, 51, 53.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: