Учні львівських шкіл закликали пішоходів і велосипедистів одягатися яскраво

Перед міською Ратушею учні шкіл та волонтери кампанії «Безпечне місто» нагадали львів’янам про безпеку на дорогах.

З 9 до 15 листопада в Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху. Не забарилися й львівські активісти – про безпеку на дорогах вони нагадали за допомогою флеш-мобу.

«Флешмоб «Засвітись!» пройшов у вигляді танцю – школярі, одягнуті в одяг зі світловідбивачами, повторювали прості рухи під гучну музику. Світловідбивачі – це важливий аксесуар для велосипедистів та пішоходів у темну пору доби, адже без них людина для водія є практично непомітною і наражає себе на ризик ДТП», – розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії «Безпечне місто».

TLB_5684

До слова, акції з безпеки проходять у Львові вже не вперше. Відтак, навчання з безпеки дорожнього руху за останні 3 роки діяльності кампанії «Безпечне місто» пройшли вже близько 20-ти тисяч дітей.

«Діти є найбільш незахищеною верствою населення. Це наше майбутнє, тому, в першу чергу, треба дбати про їхню безпеку. Ми ж повторюємо зі старшокласниками правила безпечної їзди на велосипедах і сподіваємося на те, що вони знатимуть ПДР і не спричинятимуть аварійних ситуацій на дорогах міста», – розповів про один із напрямків навчань в рамках «Безпечного міста» Орест Олеськів, учасник Львівської асоціації велосипедистів.

TLB_5696

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: