Одеський оркестр «Hardy Orchestra» привезе у Львів програму «I love Rock'n'Roll»

У неділю, 22 листопада, на сцені Львівської філармонії відбудеться сольний концерт Одеського симфонічного оркестру «Hardy Orchestra» під диригуванням Олексія Андрійчука – із програмою «I love Rock'n'Roll». Початок – о 19:00. Про це Дивись Інфо повідомила журналіст Галина Гузьо.

 Цікаві аранжування знаменитих на увесь світ рок-хітів, епатажні номери, яскраві вокалісти і харизматичний диригент – усе це і створює на концертах оркестру «Hardy Orchestra» неймовірну атмосферу, у яку залюбки поринають меломани. І не тільки ті, що у залі, а й ті, що на сцені: рок-музика як стан душі, як частина людини - живе усередині кожного музиканта «Hardy Orchestra». З-поміж інших, цей оркестр вирізняється винятковою подачею і веселою атмосферою під час концерту.

  • У програму «I love Rock'n'Roll» входять легендарні рок-композиції, зокрема із репертуарів груп «Scorpions», «Queen», «Deep Purple», «AC/DC», «Metallica», «Pink Floyd», «Kiss»… - розповідає диригент «Hardy Orchestra» Олексій Андрійчук. – Така музика сподобається різним поколінням слухачів, адже кожна із мелодій, яку будемо виконувати, перевірена часом – так би мовити, вистояна – як добре вино!

Концертні виступи симфонічного оркестру «Hardy Orchestra» - це вибухова суміш драйву рок-музики, тонкого гумору, без якого справжнім одеситам не обійтися за жодних обставин, і високої виконавської майстерності музикантів!

https://youtu.be/N7QRMtLdeuQ

«Hardy Orchestra» - один із учасників масштабного всеукраїнського проекту «Битва Оркестрів», аналогів якому немає ані в Україні, ані у світі. Проект ще триває – і музиканти «Hardy» роблять у ньому неабиякі успіхи: вони уже перемогли оркестри Харкова та Миколаєва!

Квитки на концерт «Hardy Orchestra» 22 листопада у Львівській філармонії – від 100 до 300 грн.

 

Квитки можна придбати у всіх квиткових касах Львова, а також онлайн – на сайтах gastroli.ua (тел.: 0 800 507 577) і karabas.com.

https://youtu.be/hrc2ZLcVQXY

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: