Садовий використовує адмінресурс проти приватних перевізників

Андрій Садовий підключив перед виборами увесь адміністративний ресурс. Зокрема сьогодні, 11 листопада, без попередження представники обласного управління Державної фіскальної служби почали перевірку фірми-перевізника «Успіх БМ».

Працівники фірми називають це політичною розправою, адже нещодавно львівські водії відкрито підтримали опонента Андрія Садового – Руслана Кошулинського.

«Наразі відомо, що обласна податкова перевіряє транспортні засоби. З яких причин перевіряють – невідомо, і чому саме зараз – теж не знаємо. Як бачимо, Андрія Івановича нічого не спиняє, аби втримати мерське крісло», - зазначають у фірмі «Успіх БМ».

Нагадаємо, раніше Львівська міська рада намагалася протиправно розірвати договір з «Успіх БМ». У такий спосіб мер не лише хотів монополізувати транспорту галузь під свої комунальні підприємства. Судові перипетії між приватними перевізниками та міською владою тривали кілька років поспіль. І от нещодавно ще один суд, цього разу Вищий адміністративний суд у Києві, постановив, що дії Львівської міської ради стосовно розривання угод з фірмою-перевізником «Успіх БМ» незаконні та протиправні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: