25 листопада концертом у Львові ManSound відсвяткує своє 20-річчя

Знаменитий український «вокальний оркестр» ManSound, що підкорив світ, цими днями відзначає 20-річчя. З нагоди такого поважного ювілею чоловічий секстет вирушив у грандіозний всеукраїнський тур, який загалом охопить два десятки обласних центрів України. У Львові великий ювілейний концерт ManSound відбудеться 25 листопада – на сцені Львівської філармонії. Початок – о 19:00.  Про це Дивись Інфо повідомила журналіст Галина Гузьо.

Найактивніша фаза всеукраїнського туру ManSound припадає власне на другу половину листопада: за два тижні вокальний гурт дасть п'ятнадцять концертів – у Черкасах, Житомирі, Сумах, Чернігові, Кривому Розі, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Одесі, Львові, Ужгороді, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях та Рівному. За словами самих учасників колективу, цей тур - наймасштабніший за всю їхню кар’єру. І на кожному концерті вони викладаються на 100%! Іноді складно повірити, що виконують цю музику всього шість вокалістів: тенори Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Роменський, Сергій Харченко, баритон В’ячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов. Але їхні голоси, майстерність, з яким вони наслідують тембри музичних інструментів, вокальний діапазон за звучанням цілком порівняні з оркестром. А висловлюючись сучасною мовою - справжнє «вокальне 3D»! Організатор туру - компанія «Квартал Концерт» (http://kvartal-concert.com).

ManSound – український вокальний бренд, відомий на увесь світ: колектив виступив більш ніж на 70 фестивалях світу; сольні програми ManSound з успіхом проходять у Голландії, Італії, Франції, Австрії, Швейцарії, Хорватії, Словенії, Естонії, Литві, Білорусії, Казахстані, Росії та США. Ювілейні концерти ManSound, з якими секстет гастролює Україною, – це унікальна колекція уже «фірмових» і абсолютно нових композицій. Усі жанри та стилі, хіти у неперевершеному звучанні та несподіваних аранжуваннях: класика, джаз, народні пісні та популярна музика.

Перша частина ювілейного туру ManSound завершилася концертом у Національному палаці мистецтв «Україна» 13 жовтня. Світло, звук, драматургія, режисерські знахідки, концептуальний підбір репертуару, запрошені зірки - усе це, помножене на харизму кожного з учасників концерту, довело публіку до естетичного екстазу!

Народний артист України Тарас Петриненко: «Я стежу за творчістю ManSound з самого початку їхньої кар’єри. Відразу було зрозуміло, що у цих співаків - велике майбутнє. Хочу їм побажати натхнення, і всього найкращого, чого я побажав би у творчій кар'єрі собі самому. Зараз, коли ManSound 20 років, вони співають чудово! Але, думаю, що у цих артистів ще будуть кульмінації, а їхня кар’єра завершиться на найвищій ноті. Років через двісті».

Квитки на концерт ManSound у Львові, у Львівській філармонії, 25 листопада - на сайті karabas.com, а також за тел.: 066 123 68 63.

Джамала: «Коли я дізналася про ManSound, я дивилася на них, як на напівбогів. Я надихалася ними, орієнтувалася на них. Хотіла звучати так само, як вони. Вони мої справжнісінькі кумири! І співати на одній сцені з ManSound було моєю мрією, тепер вона збулася. Голос - це дуже потужний інструмент. Все, що ти хочеш висловити, - можна виразити голосом. Те, що хлопці роблять, - найвищий професіоналізм!».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: