Львівська СБУ обіцяє завершити розслідування терактів під відділами МВС

Про це вчора, 11 листопада, під час прес-конференції сказав начальник управління СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За його словами, працівники СБУ наблизилися до завершення розслідування терактів під відділами міліції у Львові, які трапилися у середині липня цього року.

«Людини, якій би ми оголосили підозру поки немає, але ми знаходимося дуже близько до того. У нас останнім часом відбулася низка подій, вибух гранати під польським консульством і кинута граната в будинок Садового, є ще версія що ці події можуть бути пов’язаними.  Думаю, що до кінця цього місяця ми подамо інформацію, яка буде цікава», – сказав Віктор Андрейчук.

Також Віктор Андрейчук додав, що у Львові наразі немає підстав говорити про загрозу терористичних актів. Окрім того, СБУ не фіксує наразі пропаганди тероризму чи сепаратизму у Львові.

Нагадаємо, 14 липня вранці у Львові з різницею у годину трапилися два вибухи під відділками міліції на вул. Плуговій, 8 і на вул. Юрія Липи, 45. Важкі поранення отримали двоє працівників МВС, 31-річна жінка-дільничний втратила ногу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: