Голосувати у Львові виборцям зі зброєю заборонено

Працівники патрульної служби, які зареєстровані у Львові, але сьогодні чергують, проголосувати за міського голову зі зброєю в руках не зможуть.

Про це сьогодні, 15 листопада, під час відеомарафону «Вибори 2015: як Львів обирає міського голову» у Львівському прес-клубі повідомив командир ІІІ-го батальйону управління патрульної поліції м. Львова     Антон Пузиревський.

- Заходити на виборчу дільницю зі зброєю – заборонено, - каже він.

За його словами, такий працівник повинен спочатку здати зброю, а вже потім йти голосувати. Отож, замість того, щоби голосувати чи лякати виборців на дільницях зброєю, сьогодні патрульна поліція Львова охороняє виборчі дільниці і виборців.

- Звертається посилена увага на підозрілі обєкти, на підозрілих людей, - каже Антон Пузиревський ( на фото крайній зліва).

Т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області, полковник поліції Дмитро Загарія зауважив, що така пильність не є зайвою.

- Я хочу нагадати про терористичні акти у Львові влітку цього року,  коли під час вибухів ручних гранат постраждало двоє дільничних працівників міліції. Крім того, минулого року у нас були два терористичних акти, пов’язані з обстрілом житлового будинку мера. І цього року ми вже затримали "гранатометальника" в будинок діючого мера. Також був факт вибуху біля Генерального консульства Республіки Польщі, - каже він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: