Особовий склад поліції Львівщини працює у посиленому режимі

Про це сьогодні, 15 листопада, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія розповів під час відеомарафону «Вибори 2015: як Львів обирає міського голову» у Львівському прес-клубі.

«Наше головне завдання - докласти усіх зусиль аби не допустити будь-яких диверсійних та терористичних актів на території Львова та області. А сьогодні - охороняти безпеку громадян на виборчих дільницях», - розповів Дмитро Загарія.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1065606520146419&id=1063014840405587

Для охорони виборчих дільниць під час другого туру місцевих виборів задіяно 750 поліцейських, створено 75 груп швидкого реагування, 12 слідчо-оперативних груп, постійно чергують дві групи вибухотехнічної служби.

Участь у відеомарафоні також взяв радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко.

«Я сьогодні провів робочу нараду в Головному управління Національної поліції у Львівській області, особисто побував на кількох виборчих дільницях, перевірив як працюють поліцейські. Основний висновок такий – стратегічні об’єкти, державні установи та виборчі дільниці охороняються, усі служби працюють згідно плану, знають свої завдання, заходи щодо попередження та недопущення терористичних проявів вжиті. Тобто, на Львівщині до цих заходів поліція підготувалась добре», - зазначив Іван Стойко.

Між двома турами виборів, станом на 13.00 15 листопада, до правоохоронців надійшло шість повідомлень про порушення виборчого законодавства.

«Усі вони є незначними, переважно стосуються порушень правил передвиборчої агітації. Ці повідомлення належним чином зареєстровані», - зазначив полковник поліції.

Як і передбачено законодавством, поліцейські охоронятимуть виборчі дільниці аж до завершення підрахунку голосів, а потім забезпечуватимуть охорону та збереження виборчої документації аж до доставки її на територіальні виборчі комісії.

Прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: