У Львові на дільницю не пускали спостерігача від КВУ

За інформацією від спостерігачів Львівського КВУ, голосування розпочалося вчасно, за винятком кількох дільниць. Наприклад, дільниця 461891 (м. Львів, Залізничний район) не відкрилась вчасно через відсутність секретаря комісії. Варто зазначити, що відсутність одного з членів комісії не є причиною затримувати відкриття дільниці. Станом на зараз проблему вирішено, дільниця працює.

Повідомили Дивись.Інфо у КВУ у Львівській області.

Викликає занепокоєння ситуація у Залізничній ТВК м. Львова, де спочатку не хотіли пускати спостерігача КВУ, аргументуючи це тим, що всі члени комісії розійшлися по дільницях. Зрештою за деякий час спостерігача КВУ та інших пустили.
КВУ веде спостереження та з’ясовує ситуацію навколо всіх повідомлень, які з’явилися цього ранку стосовно агітації в день виборів, проблем зі списками виборців, тощо. Разом з тим, Комітет виборців України закликає усіх суб’єктів виборчого процесу невідкладно реагувати на виявлені порушення ходу голосування відповідно до законодавства, з’ясовувати проблемні ситуації та не допускати поширення неправдивої чи неперевіреної інформації стосовно порушень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: