У Львові скандал через Порошенка: він використав приміщення Університету для зустрічі із партійцями

Президент України Петро Порошенко "таємно" відвідав Університет Франка. Про це у Фейсбуці пише Андрій Болкун.

"У суботу Львівщина вкотре зустрічала Президента. Його програма була досить насиченою. Але чомусь в офіційних повідомленнях не розповіли про один із пунктів цієї програми: зустріч Петра Порошенка з активом своєї партії у Львові та новообраними депутатами від партії "Солідарність" до місцевих рад Львівщини.

Звичайно, що нічого б дивного у цьому не було, якби не кілька "але". Проходила ця зустріч у вихідний день в актовій залі Львівського національного університету ім.Івана Франка (напевно на оренді універ заробив немалі гроші). На цій зустрічі проводився детальний аналіз здобутків партії Президента на Львівщині. Й багато інших питань виборчого процесу обговорювалось у день, що згідно закону, мав би бути вільний від агітації. Окрім цього, на зустріч не пускали журналістів!

Розумію, якби вона проходила в партійному офісі - але ж у державній установі. За гроші платників податків Президент прилетів на зустріч з членами своєї партії!

Та й ще провів її у Національому університеті, де такі зустрічі є заборонені. Ви уявляєте, щоб Президент Польщі Дуда проводив зустріч з партійним активом PIS Малопольського воєводства в Ягеллонському університеті (Краків)? Це був би скандал на всю країну! Хоча йому б просто відмовили у проведенні такого заходу, бо територія університету не для цього призначена. А ми отак ідемо до Європи, якось по-радянському, у кращих традиціях совка", - написав Болкун.

Додамо, що самого Порошенка журналісти чекали у Великих Мостах більше двох годин. Він пояснив запізнення тим, що проводив нараду щодо посилення заходів безпеки.

https://www.facebook.com/anbolkun/posts/1071709759548276

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: