Новий кумир киянок: у столичних патрульних – начальник зі Львова

Киянки можуть оцінити нового начальника патрульної поліції. Капрал поліції Юрій Зозуля, який з серпня цього року очолював патрульну службу Львова, призначений начальником Управління патрульної поліції в місті Києві. Відповідний наказ підписала глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

"Юрій Зозуля на загальних умовах подав заяву на вступ до нової поліції в Києві, пройшов усі етапи відбору. Працював інспектором патрульної служби в роті №1 батальйону №3 Управління патрульної служби МВС у м.Києві. Із запуском львівської патрульної служби в кінці серпня 2015 був призначений начальником Управління патрульної служби МВС у м.Львові. Тепер Юрій Зозуля керуватиме столичною патрульною поліцією", – розповіли в патрульній поліції України.

Варто зазначити, що ЗМІ нерідко писали про Юрія Зозулю. Так, у серпні повідомляли, що він попався на перевищенні швидкості на трасі "Київ – Чоп" і тоді ще працюючі співробітники ДАІ склали на нього адмінпротокол.

Його ім'я також "засвітилося" у скандалі з перевезенням через кордон трамадолу без оформлення документів. Тоді Зозуля також відбувся штрафом і пояснював, що віз ліки для учасників бойових дій.

Нагадаємо, призначення попереднього начальника київської патрульної служби Олександра Фацевича викликало бурхливу реакцію у киянок, багато з яких вважали його "найпрекраснішим поліцейським". Як відомо, Фацевич на початку листопада був призначений головою патрульної поліції України.

Cегодня

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: