Відкриття виставки #MODERNfocus перенесено на середу

Виставку фотографій #MODERNfocus, зроблених під час «Фотополювання на сецесію з Анастасією Івановою» в рамках проведення Днів європейської спадщини у Львові, буде відкрито о 11:00 год в середу, 18 листопада, в Центрі туристичної інформації на пл. Ринок, 1 (біля фонтану Нептуну).

На виставці будуть представлені результати «Фотополювання МОДЕРН У ФОКУСІ з Анастасією Івановою», яке відбулось в рамках Днів європейської спадщини у Львові. Авторами фотографій є Анастасія Іванова, Світланка Бачинська, Ігор Сальніков, Роман Рудюк та Віталія Пономарьова.

«Фотополювання – це мить, яку вдалося піймати, це світ, який вдалося відкрити, це зупинка часу, яку побачив лише ТИ. Ми звикли бачити Львів, коли поспішаємо на роботу, в магазин чи університет. Вікна, двері, арки й скульптури зливаються в єдину загальну декорацію, де наше око не здатне вирізнити найцінніше. Фотополювання – це чудовий шанс для фотографів спробувати вполювати ті невловимі речі, які зазвичай ховаються від нашого ока», – розповідає Олександра Провозін, співорганізатор проекту Дні європейської спадщини у Львові.

Фотографії можна знайти в соціальних мережах по хеш-тегу #MODERNfocus. Деталі та оновлення щодо виставки шукайте на сторінці події в соцмережі Facebook https://www.facebook.com/events/172995476383113/.

Нагадаємо, Дні європейської спадщини проходять кожного вересня по всій Європі. Захід офіційно започаткований Радою Європи у 1991 році. Ця традиція покликана привернути увагу до культурної спадщини та її ролі у розвитку сучасного суспільства. Наступного року Дні європейської спадщини у Львові пройдуть 17-18 вересня. Приймаємо пропозиції як мешканців, так і гостей міста щодо тем і об’єктів до включення до програми наступного року на електронну скриньку [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: