Активісти УГП у Львові знайшли сепаратистів й «зірвали» засідання "круглого столу"

Сьогодні, 17 листопада, представники Української Галицької Партії, зокрема Антон Петрівський, «зірвали» засідання "круглого столу" на тему: «Галичина після виборів. Перспективи регіону в умовах Конституційної реформи» із звинуваченнями у сепаратизмі. Подія відбулася конференц-зал готелю «Reikartz Дворжец». Про це повідомляє кореспондент Дивись Інфо.

Організаторами круглого столу виступила ГО «Європейська Галицька Асамблея». Спікером від якої виступив голова Володимир Павлів. Саме Володимира Павліва Антон Петрівський і назвав сепаратистом, на що голова ГО «Європейська Галицька Асамблея» відповів: "Це не має значення".

Каталізатором до запеклої суперечки стала теза Володимира Павліва, що Галичина - це локомотив євроінтеграційного процесу та має стати регіоном з особливим економічним статусом. Саме цю тезу активісти Української Галицької Партії вважають нечуваною і такою що несе загрозу сепаратистським настроям.

Запекле обговорення щоправда завершилося нічим. На заяву Антона Павліва про відмову покидати приміщення конференц-залу представники ГО «Європейська Галицька Асамблея» викликали поліцію, яку так і не дочекалися.

Першими на місце події прибули працівники охоронної служби «Венбест». Проте і їм не вдалося вмовити активістів покинути приміщення.

Після цього Володимир Павлів, зібравши підручні матеріали, поспішно покинув приміщення готелю, що ознаменувало завершення конфлікту. Сторони роз′їхалися.

https://youtu.be/wGor8MigflU

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: