Львівських журналістів запрошують на транскордонний форум у м. Жовква

Програма Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007 – 2013 організовує четвертий Транскордонний Форум Журналістів у м. Жовква. Зустріч відбудеться 09-11 грудня 2015. Участь у форумі є безкоштовною. Про це повідомила прес-служба ЛМР

У Форумі також візьмуть участь представники друкованих та інтернет-видань Польщі та Білорусі.

«Цього року ми проаналізуємо результати проектів для прикордонних регіонів та місцевих громад. Зустріч буде не лише можливістю обговорити соціальну та культурну інтеграцію, яка відбувається в рамках Програми. Ми б хотіли, щоб друковане слово, образ та репортаж сприяли популяризації та зміцненню цієї інтеграції. Тому в рамках зустрічі ми хотіли б дати вам можливість не лише займатися журналістською працею, а й пройтися слідами історії старовинної Жовкви», – зазначають організатори.

Базою для проживання журналістів будуть готелі «Акварель» та «Парк-Готель» у Жовкві. Організатори забезпечують доїзд до місця проведення та у зворотному напрямку, проживання у двомісних номерах та харчування учасників.

Для реєстрації необхідно надіслати свої прізвище, ім’я, дату народження, місце роботи, та контактний телефон на електронну адресу: [email protected].

Детальну інформацію щодо організації заходу буде надано пізніше.

Контакти: +380322610259, Василь Хім’як, старший експерт Представництва СТС Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007 – 2013.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: