Львівський аеропорт потроху «загинається», - Васюник

Вже втретє за останній рік Мінінфраструктури змінює керівника аеропорту «Львів». Завтра в Міністерстві відбудеться новий конкурс на цю посаду. Обгрунтування міністерства – «діючий керівник Дмитро Шинкарчук не справився зі своїми обов’язками». Про це у Фейсбуці пише нардеп Ігор Васюник.

"Якби обирали професіонала, талановитого менеджера з новим баченням стратегічного розвитку підприємства і головне – давали йому спокійно працювати і самостійно приймати рішення, - тоді все б було по-іншому. А так в нас продовжується політика призначення представників бізнес-груп.

Ні міністр Пивоварський, ні голова Львівської облдержадміністрації так і не відреагували на звернення трудового колективу та профспілки аеропорту провести відкритий прозорий конкурс на території держпідприємства, перед усім трудовим колективом аеропорту.

Понад те, Рада трудового колективу і профспілка писали листи міністру з проханням, щоб їхні представники були присутні на конкурсі. На що їм відповіли, що вони не компетентні…Ну так, вони не настільки компетентні в корупційних схемах та відмиванні державних коштів як ставленики регіоналів, які досі займають керівні посади в аеропорту:(

https://www.facebook.com/ihor.vasiunyk/posts/798768666911625

В аеропорту вже за останній рік змінили двох гендиректорів, а корупційні та тіньові фінансові схеми залишились і лише процвітають. Все це разом з продовженням непрозорих конкурсів не робить честі ні Уряду, ні керівництву області.

А тим часом львівський аеропорт потроху «загинається». 5-6 літаків в день – «достойний» рівень для міжнародного аеропорту….", - написав Васюник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: