Працівників ЛОДА відзначили за роботу у галузі економіки та соціального захисту

У вівторок, 17 листопада, голова Львівської обласної ради Петро Колодій та голова Львівської ОДА Олег Синютка вручили нагороди за особистий внесок у реалізацію завдань соціально-економічного розвитку області, багаторічну сумлінну і плідну працю та високий професіоналізм трьом директорам департаментів ЛОДА.

Зокрема, Відзнаками та Подяками обласної ради нагороджено директора департаменту соціального захисту населення Василя Мартиняка, директора департаменту фінансів Олега Демківа та директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації Василя Лозинського.

Як зазначив керівник ЛОР, ці люди в найважчі для України часи зробили все можливе, щоб допомогти українцям, які почали прибувати на Львівщину із Криму та Східних областей. "Тоді було важливо втримати ситуацію в області під контролем і всі ми разом спрацювали оперативно і на достатньо високому рівні", - наголосив він. Також Петро Колодій подякував за співпрацю з депутатами обласної ради і спільну роботу облдержадміністрації та облради.

Окрім того, голова ЛОР нагородив начальника Головного управління Державної казначейської Служби України у Львівській області Петра Могиляка та начальника Державного територіально-галузевого об'єднання "Львівська залізниця" Богдана Піха.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: