У Карітасі Львова провели зустріч волонтерів соціального служіння

У приміщенні Карітасу Львова, що на вулиці Івана Франка, 9, відбулась зустріч волонтерів соціального служіння, які працюють у парафіях Львова.

Традиційно, зустріч розпочалась з молитви з допомогою молитовника волонтера «Будьте милосердні», що вийшов у видавництві «Свічадо» з ініціативи Карітасу Львова.

Отець Андрій Сенейко, директор «Карітас-Львів УГКЦ, розповів присутнім про формаційну зустріч для священиків Львівської архиєпархії, де представляли діяльність руху «Анонімні алкоголіки». Це узалежнені люди, які переглянули своє минуле життя, і відмовились від згубної звички вживати алкоголь. Кожен, хто хоче позбавитись гріха алкоголізму, може звернутись туди і отримати кваліфіковану допомогу. Також узалежнені від зеленого змія можуть звернутись за безкоштовною допомогою і у Карітас, де діє «Рух за тверезість життя».

Заступник директора Ольга Момот зазначила, що Карітас збирає листи і малюнки до святого Миколая від дітей із малозабезпечених і багатодітних родин львівських парафій. Ці листи будуть розміщуватись у соціальних мережах, щоб жодна дитина не залишилась без подарунка. До акції «Стань помічником святого Миколая – 2» може долучитись кожен, хто хоче принести радість дітям.

Також 3 грудня у Карітасі відбудеться ярмарок виробів, виготовлених літніми людьми Центру соціальної допомоги БФ «Карітас-Львів УГКЦ». Парафіяльні осередки Карітасу теж зможуть долучитись до акції «Веселе рукоділля».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: