В управлінні молоді і спорту відбулася зустріч з представниками Громадської ради при ЛОДА

16 листопада ц.р. в залі засідань управління молоді та спорту облдержадміністрації відбулася чергова зустріч керівництва управління, членів колегії управління та представників профільної комісії Громадської ради при ЛОДА. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Участь у засіданні взяли також представники департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, служби у справах дітей, відділення НОК України у Львівській області, низки громадських молодіжних та спортивних організацій (Львівської МГО «Українська молодь – Христові», обласної національної скаутської організації України «Пласт», СОК «Спартак», ГОСК «Миротворець» та ін.).

Начальник відділу молодіжної політики Андрій Ковальський та заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Марія Вагіла поінформували про підготовку проекту обласної цільової соціальної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

За участю начальника управління Юрія Майбороди та голови профільної комісії Андрія Породка було також оговорено питання подальшого функціонування у місті Львові Палацу спорту «Україна»; можливостей утворення тематичної сторінки в соціальних мережах та про інші актуальні питання молодіжної політики та фізкультурно-спортивного руху Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: