Майже 11 млн.грн. недоїмки (боргу) по ЄСВ погашено боржниками Львівщини

У продовж 10-ти місяців 2015 року підрозділами погашення заборгованостей ГУ ДФС у області скеровано до органів державної виконавчої служби 4329 вимог про сплату боргу (недоїмки) з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) на загальну суму 332,3 млн.гривень. В результаті чого, боржниками Львівщини погашено боргу з ЄСВ на загальну суму 10,9 млн.гривень. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Заборгованость зі сплати єдиного внеску по області станом на 01.11.2015 року cтановить 343,7 млн.грн. (в т.ч. 309,8 млн.грн. по юридичних особах та 33,9 млн.грн. по фізичних особах).

Основні суми наявного боргу припадають на підприємства гірничодобувної галузі, оскільки мають місце затримки з виплати заробітної плати. Сума боргу, яка станом на 01.11.2015 рахується за гірничодобувними підприємствами (шахтами) Сокальського району та м.Червоноград становить 203,5 млн.грн. або 59,0 відсотків від загальної суми боргу по області.

Нагадуємо, що на веб-порталі ДФС України працює он-лайн сервіс «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники ЄСВ можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва.

Для отримання інформації з Реєстру страхувальників достатньо знати ім’я, прізвище та по батькові платника, його податковий номер або серію та номер паспорта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: