Прем’єра пісні: PANCHYSHYN представляє дебютний синґл CITY

Лідер поп-рок групи «Патриція» Остап Панчишин дебютує із сольним проектом PANCHYSHYN і представляє перший синґл проекту – пісню CITY, написану разом з поетом Володимиром Бєгловим. Цей трек, за словами музиканта, є початком нового великого етапу у його житті, адже CITY зовсім не схожа на те, чим Панчишин тішив публіку раніше. Про це Дивись Інфо повідомила журналіст Галина Гузьо.

  • Ідея написати пісню про рідне місто належить моїм друзям, які працюють у львівському маґістраті, - каже Остап Панчишин. – Одного вечора до мене зателефонували звідти й запропонували скласти такий собі неофіційний гімн міста. Звичайно, про якесь виконання цієї пісні на міських урочистостях за участі послів і міністрів не ідеться. Але ідея видалася мені дуже цікавою, тож вирішив втілити її!

panchyshyn1

По текст до композиції PANCHYSHYN звернувся до свого приятеля – поета Володимира Бєглова, який також живе у Львові. Раніше Бєглов уже співпрацював з Остапом - писав тексти пісень для групи «Патриція». «У мене уже давно лежав вірш про ранок у шумному, жвавому місті, - розповідає Володимир Бєглов. – Тому, коли Остап запропонував попрацювати разом над піснею для проекту PANCHYSHYN, я одразу згадав про цей текст. Додав до нього гру слів про трамваї і час, які ідуть разом, вигадав приспів - і маємо класну, сонячну пісню!».

panchyshyn

Незважаючи на те, що пісня CITY написана про Львів і для Львова, PANCHYSHYN каже, що присвячує її одразу трьом містам – Новому Роздолу, в якому народився, уже рідному Львову і американському Чикаго, де останнім часом проводить багато часу і часто виступає.

Випереджаючи запитання прихильників про те, що буде з гуртом «Патриція», Панчишин каже, що команда не розійшлася і продовжує працювати. А проект PANCHYSHYN - це те, чого не можна уявити в репертуарі «Патриції». «У затії під назвою PANCHYSHYN набагато більше мене - такого, яким я сам себе відчуваю, а не такого, за яким стоїть великий гурт. Це дуже особистий проект», - додає Остап.

Відео на пісню CITY уже традиційно зніматиме брат Остапа - молодий український художник і режисер Лесь Панчишин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: