У Львівській обласній лікарні відбувся "День недоношених дітей"

Вчора, 17 листопада, у Львівській обласній клінічній лікарні в аудиторії відділень неонатологічного корпусу відбулося відзначення Міжнародного дня передчасно народжених дітей, про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

У заході взяли участь: Михайло Гичка – головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні, Ольга Децик – головний позаштатний спеціаліст з неонатологіїДепартаменту охорони здоров'я, Зоряна Салабай – завідувач обласного відділення інтенсивної терапії новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні, які зустрілися з батьками недоношених дітей та своїми маленькими пацієнтами.

«Здоров’я тим батькам та матерям, дякуючи яким ми пам’ятаємо про цей день. Бачачи ваші результати ми розуміємо, що наша праця не даремна», - зауважив Михайло Гичка.

Ініціатором заходу став батько передчасно народженої дитини Василь Колодій, який відновив благодійний фонд «Немовля», фінансування якого здійснюється за рахунок спонсорів - учасників фонду.

За словами головного спеціаліста з інтенсивної терапії новонароджених Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Зоряни Салабай за 2015 рік проліковано понад 500 пацієнтів (за 2014 р. – 600 пацієнтів) у відділенні інтенсивної терапії, у відділенні патології – 60 дітей.

Батьки подякували фахівцям за надану допомогу та дбайливе ставлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: