До Львівського ІТ Кластеру приєдналась норвезька компанія

У спільноті Львівського ІТ Кластеру – поповнення: до неї доєдналась норвезька компанія Global IT, про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба ЛМР.

Global IT Development AS – компанія, яка швидко та ефективно розвивається. Засновано її у мальовничому норвезькому місті Берген. В офісах Бергена та Львова реалізовують ідеї 23 молоді та енергійні професіонали.

Основна візія Global IT – бути міжнародною та інноваційною компанією, що спеціалізується на веб-розробці та веб-дизайні. Компанія відійшла від традиційного веб-консультування і пропонує сучасний та креативний погляд на проекти.

«Global IT відкрила офіс у Львові в лютому 2014 року, і ми дуже задоволені спеціалістами, які працюють з нами. Ми переросли наш теперішній офіс, тож переїжджаємо у більший та з нетерпінням чекаємо продовження зростання нашого львівського відділення. Ми вважаємо, що Львівський IT Кластер є дуже важливим для нетворкінгу, зв'язків з іншими ІТ-компаніями, подій та обміну знаннями й досвідом. Ми раді взяти участь у подальшому зміцненні ІТ-сектору у Львові і разом будувати сильне співтовариство IT-фахівців. Членство у Львівському ІТ Кластері в цьому випадку – «обов’язкове», – переконаний Андреас Сандал, CEO Global IT.

«Ми пишаємось тим, що Львівський ІТ Кластер поповнюється такими потужними, міжнародними ІТ-компаніями як Global IT. Наша спільнота має на меті розвивати ІТ-індустрію в місті, а нові та активні учасники лише каталізують цей процес. Ми розраховуємо на тривалу та плідну співпрацю з компанією», – додає Степан Веселовський, CEO Львівського ІТ Кластеру.

Нагадаємо, Львівський IТ Кластер – це спільнота, яка об’єднує провідні компанії у галузі інформаційних технологій, що взяли ініціативу проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: