Львівський екофорум відбудеться на стадіоні

19 листопада у Львові відбудеться «Львівський екофорум. Вода та Енергія» – перша спеціалізована конференція, присвячена інноваціям у сфері водопідготовки, очищенню стічних вод і обробки осаду. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Зазначений захід покликаний об’єднати представників міжнародних фінансових установ, державних урядовців, експертів галузі водопровідно-каналізаційного господарства, представників бізнес-кіл, постачальників новітніх екотехнологій та створити ефективний майданчик для зустрічей, дискусій, обміну досвідом і пошуку джерел фінансування проектів.

В межах форуму відбудуться конференц-заходи присвячені актуальним питанням у сфері водопостачання та водовідведення, інноваціям у сфері водопідготовки, очищенню стічних вод і обробки осаду. Учасники форуму матимуть нагоду ознайомитися з багаторічними напрацюваннями та отримати рекомендації міжнародних та українських експертів на такі теми:

  • Державна політика у сфері охорони довкілля – напрями взаємодії з підприємствами водопровідно-каналізаційного господарства.
  • Робота з інвесторами в Україні. Транскордонна співпраця. Нові механізми залучення інвестицій.
  • Напрямки використання осаду стічних вод з урахуванням сучасних європейських стандартів. Потенціал осаду, як джерела енергії та сировини.
  • Застосування системи термо-гідролізу на очисних спорудах у Вільнюсі, Бидгощі, Мюнхені, Вашингтоні.
  • Технології зневоднення осаду на основі експериментальних досліджень у місті Тихи (Польща).
  • Новітня система видалення фосфору зі стічних вод на основі практичного досвіду установок в Чикаго і Лондоні, а також останніх експериментальних досліджень в Гдині та Познані.
  • Досвід спалювання осаду у Карлсруе, Мюнхені, Гдині, Гонконзі.
  • Впровадження новітніх технологій у водопідготовці: аерація, видалення магнію і заліза у Чикаго; знезараження води на прикладі Нью-Йорку, Роттердаму, Кракова.
  • Синхронізація законодавства України в сфері житлово-комунального господарства з правилами та директивами ЄС. Досвід Польщі.

Реєстрація та програма на конференцію тут: http://lvivvodokanal.com.ua/lvivecoforum/

Контактна особа - Уляна Горбата, тел. (067) 3144176.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: