Про надання безоплатної первинної правової допомоги в Головному управлінні ДФС у Львівській області

Головне управління ДФС у Львівській області повідомляє, що щовівторка та щочетверга з 10.00 год. до 11.00 год. кваліфікованими спеціалістами здійснюється надання безоплатної первинної допомоги особам з питань, що належать до компетенції контролюючого органу.

Особистий прийом осіб, які потребують  безоплатної первинної правової допомоги, здійснюється посадовими особами управління правової роботи Головного управління ДФС у Львівській області у приймальні громадян, яка розміщена за адресою: м.Львів, вул. Стрийська, 35, кімната 105. Особистий прийом відбувається за попереднім записом.

Записатися на прийом можна за тел.: (032) 297-30-91, 297-36-85.

Довідково: Відповідно до вимог статті 7 Закону України від 02.06.2011 №3460 «Про безоплатну правову допомогу» (із внесеними змінами та доповненнями) безоплатна первинна правова допомога – це вид державної гарантії, що полягає в інформуванні особи про її права і свободи, порядок їх реалізації, відновлення у випадку їх порушення та порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб. Безоплатна первинна правова допомога включає такі види правових послуг:

1) надання   правової    інформації;

2) надання консультацій і роз'яснень з правових питань;

3) складення   заяв, скарг та інших документів правового характеру(крім документів процесуального характеру);

4) надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

Також, право на безоплатну первинну правову допомогу згідно із Конституцією України та статтею 8 Закону України від 02.06.2011 №3460 «Про безоплатну правову допомогу» (із внесеними змінами та доповненнями) мають усі особи, які перебувають під юрисдикцією України (усі громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства (в тому числі біженці), які перебувають на території України на законних підставах ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: