У Львові відбудеться міжнародний турнір з дебатів "Lviv Open – 2015"

 

21-22 листопада 2015 року вперше у Львові відбудеться міжнародний турнір з дебатів «Lviv Open – 2015». В змаганні братимуть участь кращі українські та іноземні команди. Головним суддею буде гість з Великобританії - Кароліна Партига, фіналіст останнього Чемпіонату світу з дебатів, про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба Дивись.Інфо.

Фінальна гра відбудеться 22 листопада у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Також буде он-лайн трансляція. За новинами можна слідкувати на сайті турніру: http://lvivopen.lviv.ua.

Захід відбуватиметься за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Довідка:

Дебати – це інтерактивна освітня технологія, котра розвиває критичне мислення та навики публічних виступів через інтелектуальну гру. Дана технологія поширена у всьому світі, а в багатьох навчальних закладах Європи та Північної Америки становить основу позааудиторного шкільного та студентського навчання. 

В дебатах дві різні сторони (ствердження та опозиції) аргументовано доводять свою позицію. Дебати оцінюють судді, котрі визначають переможця за критеріями доведеності, переконливості та справедливості наведених аргументів команд. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: