У Львові відбудеться відкрита стратегічна сесія Lviv Smart City Day

У понеділок, 23 листопада, о 10.30 год журналістів запрошують на прес-конференцію з нагоди проведення 26 листопада у Львові відкритої стратегічної сесії Smart City Day, повідомли Дивись.Інфо прес-служба ЛМР

Участь у прес-конференції візьмуть:

- Ілля Кенігштейн, засновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови Львова з питань інновацій та інвестицій, співорганізатор Lviv Smart City Day;
- Андрій Вишневський, радник міського голови з питань впровадження інформаційних технологій;

- Тимофій Александронець, начальник управління міжвідомчої координації Львівської міської ради;

- Михайло Думанский, менеджер програми з інновацій та підприємництва Львівської бізнес-школи УКУ, координатор Lviv Smart City Day.

Місце проведення: Львівська міська рада, мала сесійна зала (пл. Ринок, 1; каб. 230).

Говоритимуть про:

- Smart City: що таке «розумний» підхід до управління містом і як це працює;

- Львів – місто ІТ-інновацій на практиці;

- яким буде Львів у майбутньому та як стати частиною процесу smart city.

Для участі журналістам слід попередньо акредитуватись, надіславши свою контактну інформацію на [email protected] (Вероніка Саврук, тел. +380676731876).

Нагадаємо, Lviv Smart City Day збере активних містян, представників влади, освіти і технологічних компаній, аби зробити управління в місті більш ефективним. Захід організовує Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) спільно з «Креативним кварталом» та Львівською міською радою.

Коли у Львові запровадять систему комфортного міського транспорту та розумного паркування? Як зменшити свій величезний чек за електроенергію вдвічі вже цієї осені? Що таке безпека даних? Якою може бути інноваційна освіта для дітей і дорослих? Яким чином впроваджуватиметься міське електронне урядування?  Відповіді на ці та інші актуальні питання охочі зможуть почути на панельних дискусіях Форуму, учасниками яких стануть громадські активісти, працівники міської ради, представники бізнесу і ті, чия діяльність впливає на впровадження Smart City у Львові.

Програма заходу та спікери – на сайті: http://smartcity.lviv.ua/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: