Активісти закликають львівських суддів повідомляти про корупцію (фото)

Сьогодні,  20 листопада, активісти львівського осередку Антикорупційного руху Валентина Наливайченка провели попереджувальну акцію біля стін Апеляційного суду Львівської області, повідомляє Дивись.Інфо.

Активісти та прихильники львівського осередку Антикорупційного руху Валентина Наливайченка провели першу попереджувальну акцію, яка стосується усіх львівських суддів. Зокрема, працівників цих установ закликали міняти систему зсередини та повідомляти про факти корупції чи будь-які неправомірні пропозиції за номером гарячої лінії (044)2398822. До даної акції також долучилися представники АТО.

За словами організаторів, активісти львівського осередку Антикорупційного руху Валентина Наливайченка вивчили соціологічні дослідження і виявили, що корупційний рейтинг очолюють саме суди.

“Громадяни не розуміють, чому надважливі реформи, які мали відбутися у судовій гілці влади заблоковані, а судді, які були прислужниками попередньої системи й досі залишаються у своїх кріслах. На наш погляд, судова гілка влади й досі допомагає порушувати закон. Сьогодні ми аналізуємо та моніторимо скандальні судові рішення, завдяки яким державне майно опинилося в олігархів. Судові рішення, які приймалися у Львові, буде передано в Генпрокуратуру, завдяки втручанню Валентина Наливайченка” – розповів координатор акції Богдан Кук.

Листівку Антикорупційного руху Валентина Наливайченка отримав також очільник апеляційного суду Львівської області Петро Каблак, який пообіцяв підтримати громадську ініціативу.

Антикорупційний рух діятиме на території всієї Львівської області, у всіх районах.


Детальніша інформація про Антикорупційний рух на сайті - korrupcia.net

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: