У Жидачівському районі відкрили реконструйовану ферму

У с. Пчани Жидачівського району Львівської області на господарстві  «Пчани-Денькович» відкрито реконструйовану ферму. Відкриття відбулося за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

За словами голови фермерського господарства Богдана Деньковича, завершено реконструкцію приміщення під корівник з сучасним обладнанням та новим молочним блоком.

«Наше фермерське господарство займається виробництвом молока, м’яса яловичини, свинини та вирощуванням зернових, технічних та кормових культур ,– розповів Богдан Денькович. – На сьогодні проведено реконструкцію та капітальний ремонт тваринницьких приміщень. Також слід зазначити, що ми працюємо на новому та  сучасному обладнанні. Загалом на фермі працює 32 людини».

Як розповів Богдан Денькович, за період роботи господарство отримало  статуси  племрепродуктора по розведенню волинської м’ясної, симентальської молочної  породи та насіневого господарства по вирощуванню насіння зернових культур.

За словами Олега Синютки, успіх даного господарства розпочався не сьогодні,  він закладався декілька років тому. Загалом у Львівській області близько десяти господарств такого рівня.

«Пройде не так багато часу і на Львівщині кількість таких господарств лише збільшуватиметься»,– резюмував Олег Синютка.

Також під час робочої поїздки до Жидачівського району керівник області оглянув проведення ремонтних робіт дороги Миколаїв-Жидачів-Калуш та ознайомився з роботою ТзОВ «Ходорівський м’ясокомбінат».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: