Через крадіжку кабелю на Львівській залізниці довелося затримати 5 пасажирських поїздів

Вночі 23 листопада невідомі особи викрали 45 метрів залізничного кабелю магістрального зв’язку на зупиночному пункті Черкаси поблизу Львова. Внаслідок крадіжки стався збій в роботі оперативно-технічного зв’язку і каналів передачі даних на залізниці, що становить серйозну загрозу безпеці руху пасажирів та вантажів. Завдяки пильності працівників залізниці, цього разу лиха вдалося уникнути, однак такі втручання можуть призвести до найжахливіших наслідків. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Через відсутність зв’язку відбулась затримка п’яти пасажирських поїздів: №81 Київ-Ужгород – 6 хв., №49 Київ-Трускавець – 16хв., №141 Київ-Львів – 13хв., №135 Одеса-Чернівці – 17хв., №13 Київ-Ужгород на 9хв. За словами начальника служби сигналізації та зв’язку Львівської залізниці Олександра Грозова, зараз зв’язківці відновили роботу на перегоні тимчасовими засобами, про факт крадіжки повідомили правоохоронним органам та продовжують роботи для остаточного відновлення роботи усіх систем. «Такі дії зловмисників є цілком реальною небезпекою для великої кількості і пасажирів залізниці, і всього регіону, адже залізницею перевозять різні види вантажів, у тому числі і небезпечні вантажі, і будь-яке втручання у системи може призвести до біди. Вартість вкраденого неспівмірна з вартістю людських життів», — зазначив керівник.

Залізничники Львівської магістралі вкотре наголошують, що такі дії, окрім збитків залізниці, наражають на небезпеку життя людей та можуть мати катастрофічні наслідки. Такі, без перебільшення, диверсійні дії зловмисників несуть пряму загрозу як роботі залізничного транспорту, так і життю великої кількості людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: