Діти пільгових категорій втілили свої кулінарні задуми та вміння

В рамках кампанії «Відповідальне місто» працівники відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за благодійної підтримки пекарні-кафетерію «Багет» провели для дітей пільгових категорій навчально-розважальний захід «Шалене тісто». Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Під час заходу маленькі кулінари-початківці, а саме: діти із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, діти учасників АТО, сироти та діти, позбавлені батьківського піклування вирушили у захоплюючу кулінарну подорож, де їх очікувала цікава та креативна програма. Все розпочалось із теплого привітання та підготовки робочої атмосфери. Кожен учасник отримав спеціальну форму повара, ексклюзивні рецепти приготування піци та мафіна, допомогу вправного спеціаліста. Майстер-клас супроводжувався розповіддю про кулінарні цікавинки, історію створення та приготування оригінальних страв.

Після практичного курсу діти самостійно, згідно з правилами етикету, сервірували столики та ласували приготовленими смаколиками у дружній, невимушеній атмосфері. На завершення кожен отримав солодкий подарунок – смачний круасан.

«За гроші можна купити майже все – крім теплоти людського серця». Ці слова американського поета Ральфа Емерсона звучать як заклик доброти і милосердя. Адже благодійність у наш час – це не просто справа задля справи, це поклик душі, розуміння потреб, бажання здійснювати мрії, творити казку для того, хто її з нетерпінням очікує. Щиро дякуємо кафетерію «Багет», який залюбки долучився до реалізації мрій і прагнень дітей. Заходи такого типу дають можливість діткам пільгових категорій потрапити в світ приємної несподіванки, відкрити поєднання історії, традицій з практичними навиками у формі кулінарної гри», - Оксана Гринів, начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: