Посол Данії в Україні приїхав до Львова

Сьогодні, 23 листопада, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні Крістіаном Донсом Крістенсеном. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ЛМР.

«Я щасливий бути вперше у Львові. Моя дружина відвідала Львів як турист кілька років тому, і повернулася назад зі словами: «Туди треба поїхати». Відтак, я з нетерпінням очікував цього дня», - сказав Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данії в Україні Крістіан Донс Крістенсен.

«Для нас велика честь, що Ви сьогодні у Львові. Я гордий, що багато данських підприємств та бізнесменів полюбили Львів і тут мають свої активності. Ми спільно з голландською компанією CTP починаємо будувати Індустріальний парк у Львові і, я думаю, це буде ще одна можливість збільшити активності данського капіталу у місті», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Сторони говорили про перспективи залучення до Львова іноземних інвестицій, співпрацю між Львовом та Данією, сприяння у підтримці реформ в Україні тощо.

«Я справді задоволений прогресом у бізнес-кліматі у Львові», - наголосив Посол Крістіан Донс Крістенсен.

Міський голова також акцентував увагу на відсутності прямого авіасполучення між Львовом та Данією.

«Ми, на превеликий жаль, дуже мало знаємо про культуру Данії. Тому в цій царині дуже багато можна зробити, взагалі, співпраця між містами для нас є дуже цікавою.

На жаль, немає прямого сполучення між Львовом та Данією, треба летіти з пересадками. Знаючи, скільки датчан тут працює, можна було б відкрити рейс, хоча б раз на тиждень. Можливо, якійсь данській авіакомпанії це було б цікаво, враховуючи, що в нас активно розвивається індустрія туризму. Ми в цьому році будемо мати орієнтовно 2 млн гостей. Думаю, для ваших туристів ми можемо бути цікавими архітектурою та якісною гастрономією. Це також може збільшити взаємні інвестиції. Є дуже багато до спільної праці», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: