Призначення Олександра Ганущина - зрозуміле та очікуване, - політолог

Призначення Олександра Ганущина на посаду голови Львівської обласної ради є зрозумілим та очікуваним, адже він представник фракції, котра набрала більшість на виборах. Таку думку висловив в коментарі Дивись. Інфо політолог Юрій Шведа.

Щодо відсутності інших кандидатур на пост голови Львівської обласної ради, то Юрій Шведа вважає, що до кінця зберігалася інтрига, чи не претендуватиме на цю посаду перший номер «Солідарності», голова Львівської ОДА Олег Синютка. «Пропозиції «Свободи» стосовно їхньої кандидатури виглядали щонайменше не серйозними», - повідомив політичний експерт.

Стосовно Олександра Ганущина, то Юрій Шведа вважає його досить підготовленою кандидатурою для цієї посади.

«Олександр Ганущин достатньо підготовлена кандидатура для цієї посади - адже тривалий час очолював керівні посади в області, був сам депутатом обласної ради. Щоправда його опоненти нині і в майбутньому закидатимуть йому лобіювання інтересів братів Дубневичів, з якими він справді тісно пов'язаний. Однак про це можна буде говорити лише при наявності конкретних фактів. Сподіваюсь, що йому як голові обласної ради вдасться залишатися рівновіддаленим від конкретних бізнес-інтересів та груп, а працювати для громади Львівщини», - розповів він.

Щодо розподіл комісій обласної ради, політолог зазначає про внутрішньофракційні домовленості в цьому процесі.

«Крім того, обрання керівних органів ради - це питання міжпартійних домовленостей. Кожна з фракцій, яка приймала участь у цьому процесі, пропонувала своїх кандидатів на відповідні посади й нестиме відповідальність за їх діяльність. Загалом усі представлені у раді політичні сили представлені досить адекватно", - повідомив політолог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: