Серед пріоритетів місцевих громад – ремонт доріг та соціальних об'єктів

На Львівщині тривають зустрічі голів райдержадміністрацій з місцевими громадами, які розпочалися на початку листопада. З цього часу керівники районів відвідали 95 населених пунктів. Зокрема, найбільше зустрічей із місцевими жителями відбулось у Жидачівському районі – 8, Дрогобицькому – 7, Самбірському, Мостиському та Бродівському районах – по 6 зустрічей. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу ЛОДА.

"Серед проблем, які найбільше турбують людей, ремонт об’єктів соціальної сфери на селі – цікавить близько 40% мешканців та ремонт доріг – 30%. Дещо менший інтерес проявляють жителі області щодо питань пасажирських перевезень, зокрема пільгового проїзду та дотримання графіків руху, а також освітлення населених пунктів", - розповіла на апаратній нараді 23 листопада керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська.

За результатами цих зустрічей, голова ОДА Олег Синютка дав завдання керівникам профільних департаментів спільно з головами райдержадміністрацій якнайшвидше знайти шляхи вирішення тих нагальних питань, котрі турбують місцеві громади.

Нагадаємо, керівник області доручив головам РДА двічі на тиждень зустрічатися із сільськими громадами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: