У Львові знову проводять Lviv Networking Event

27 листопада у Клубі Ділових Людей відбудеться черговий Lviv Networking Evens. Це бізнес-зустріч, призначена для результативної бізнес-комунікації – кожен з учасників заходу отримує можливість провести десятки ділових зустрічей всього за 4 години. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Що таке Networking Events? Це унікальний формат Клубу Ділових Людей, призначений для знайомства та налагодження контактів між діловими людьми, для нових бізнес-зв’язків, пошуку потенційних клієнтів чи партнерів, нового досвіду та приємного проведення часу у колі успішних людей.

Бізнес-зустрічі проходять у форматі нетворкінгових ігор. Їхні правила та умови створюють можливості для швидких комунікацій та представлень власної діяльності. Окрім того, можна знайти клієнтів чи партнерів відповідно до власного запиту.

Такі нетворкінгові заходи призначені для керівників і власників, керівників підрозділів не менше, ніж з трьома особами в підпорядкуванні, представників підприємств у регіоні чи керівників відокремлених підрозділів, представників сімейного бізнесу.

Організатори рекомендують готуватися до заходів. Перш за все, слід попередньо зареєструватися. До початку заходу потрібно сформулювати свої запити, для виконання яких ви хотіли б знайти партнера чи клієнта (перелік зареєстрованих учасників можна переглянути на сторінці заходу). Окрім того, адміністрація Клубу радить не забувати про візитки (середня кількість – від 50-ти штук).

У Львівській філії Клубу Ділових Людей Networking Event відбудеться 27 листопада (початок о 9:30 год.) за адресою: вул. Поліщука, 78А, готель «Нота Бене».

Деталі та реєстрація за посиланням: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1420.html.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: