Ганущин привітав новообраних депутатів Львівської міської ради та міського голову зі складанням присяги

24 листопада у великій сесійній залі Львівської міської ради відбулася перша урочиста сесія Львівської міської ради VII скликання, на якій міський голова Львова Андрій Садовий та новообрані депутати міської ради склали присягу. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

Привітати новообраних депутатів прийшли чимало гостей. Серед них – голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, перший заступник голови обласної ради Парасковія Дворянин та заступник голови обласної ради Володимир Гірняк.

Вітаючи від імені Львівської обласної ради новообраних депутатів Львівської міської ради та міського голову, Олександр Ганущин відзначив, що тим, кого обрали на цих виборах, випала подвійно важка ноша, оскільки кожному з нас доводиться жити у надзвичайно складних реаліях.

Голова обласної ради наголосив: «Ті громадяни, які віддали за вас свій голос, дуже часто чекають від нас із вами не лише вирішення питань місцевого значення, які входять до компетенції самоврядного органу. Тому пам’ятаймо, що питань, проблем міста вистачить на всіх. Коли хтось не може вирішити це самотужки, треба об’єднуватися. Будуть питання, на які буде важко давати відповідь, або неможливо буде дати відповідь. У такому випадку Святе письмо нас скеровує до Матвія, який каже: «Просіть, дано буде вам. Шукайте і знайдете».

Голова Львівської обласної ради побажав новообраному депутатському корпусу та міському голові Андрієві Садовому завжди знаходити відповіді на запитання і доброї праці.

В урочистій сесії Львівської міської ради також узяли участь представники духовенства, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, міські голови Львова попередніх років Василь Куйбіда, Василь Шпіцер, Герої України, Почесні громадяни Львова, представники громадськості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: