Міські голови попередніх років привітали Андрія Садового та депутатів зі складенням присяги

Сьогодні в приміщенні Ратуші відбулись урочистості з нагоди складання присяги новообраним міським головою Львова та депутатським корпусом. З вітальними словами та побажаннями до них звернулись міські голови попередніх років Василь Шпіцер та Василь Куйбіда.

«25 років тому у Львові вперше було обрано демократичну владу. Ми прожили цих 25 років, і Львів, безумовно, став дуже красивим європейським містом. Львів’яни у найскладніших ситуаціях показували себе дуже розумно, толерантно й патріотично. Львів став туристичним центром України. Зараз нова влада починає нове 25-річчя. Цей час – надзвичайно важкий: зараз є війна, є тероризм. Але я вірю, що з Божою допомогою нова львівська влада справиться та продовжить ті добрі справи, які робились в останні роки. І тому невипадковим є вибір львів’ян – те, що міським головою втретє став Андрій Садовий», – зазначив Василь Шпіцер та побажав новообраним депутатам і міському голові виправдати покладені на них виборцями надії й сподівання

Як додав Василь Куйбіда, у цей непевний хиткий час владі Львова варто бути розважливими та, водночас, обачними не лише у кроках, але й у помислах.

«Ми живемо в хиткий час, коли все різко змінюється, і навіть невеличкий крок наш може змінити і події, й обставини, й процеси, і привести до непередбачуваних наслідків. І от у ці непевні часи львів’яни обрали собі очільника – досвідченого міського голову. Радниками обрали людей, які мали відвагу взяти на себе відповідальність провадити наше місто у майбутнє. Я, як і кожен львів’янин, щиро зичу вам вести наше місто від перемоги до перемоги, та подолати всі труднощі, які будуть на цьому шляху. Ми розуміємо, що в час війни та зубожіння ті реформи, які ми всі так очікуємо, на жаль, не настільки швидко відбуваються, як хотілося б. Тож треба бути дуже розважливим та обачним не лише у кроках, але й у помислах», – відзначив Василь Куйбіда.

Нагадаємо, роботу 1-ої сесії Львівської міської ради 7-го скликання відкрили Гімном України у виконанні хору «Гомін». Голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький оголосив результати виборів депутатів до Львівської міської ради та міського голови Львова й зачитав список обраних депутатів, після чого вони склали урочисту присягу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: