Німецький бізнес готовий інвестувати у Львівську область

Питання інвестування та налагодження економічної співпраці з німецькими бізнесменами у понеділок, 23 листопада, на зустрічі обговорили голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка та засновник ініціативної групи “Німецько-українського економічного агентства” Олександр Варшавський. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Львівської ОДА

Олександр Варшавський розповів, що особлива зацікавленість німецького бізнесу виникла після Міжнародного економічного форуму, який восени цього року відбувся у Львові. “Середній бізнес побачив велику перспективу із реалізації точкових інвестиційних проектів на Львівщині, - зазначив він. - Насамперед це біоенергетика, мала енергетика, виробництво органічної продукції. Однак важливим аспектом тут залишається прозорість ведення бізнесу”.

У свою чергу, Олег Синютка запевнив, що облдержадміністрація підготує пропозиції, які можуть зацікавити потенційного інвестора, починаючи від проектів з енергетичного використання біомаси до розвитку вітрової енергетики. Разом з тим керівник області також запропонував вже готові  інвестиційні проекти індустріальних парків на території області.

“Державна фіскальна служба сьогодні працює зараз значно краще, а боротьба з корупцією – питання номер один в області, - підкреслив голова ОДА. - Ми зацікавлені, щоб у підприємці із Німеччини знали про Львівщину і розуміли, що тут безпечно і комфортно вести бізнес. До того ж вони отримають максимальне сприяння зі сторони місцевої влади”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: