Руслана стала жінкою ІІІ тисячоліття

21 листопада відбулася VIII церемонія нагородження «Жінка ІІІ тисячоліття». Народна артистка України, голос Євромайдану та громадський діяч Руслана Лижичко стала однією з нагороджених українських жінок. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Руслани.

Премію «Жінка ІІІ тисячоліття» отримують представниці прекрасної статі, яким вдається бути успішними не тільки у особистому житті та професійній сфері, а також поєднувати роботу зі волонтерською, благодійною або громадською діяльністю. На цьогорічній церемонії особливу увагу приділили жінкам-волонтеркам, учасницям АТО та інших, хто робить значимий внесок у встановленні миру в державі. Переможниці є прикладом для інших жінок та гордістю України. Також були нагороджена Надія Савченко спеціальною премією «Я вільна», її статуетку отримала мати. Крім Руслани, премію отримали Ольга Сумська, Оксана Забужко, Лариса Непочатова, Тетяна Абрамова, Олена Бернацька, Людмила Русаліна та інші достойні жінки.

За день до премії Руслана привітала працівників сільського господарства Буковини, Тернопільщини, Хмельниччини, Львівщини, Івано-Франківщини та Рівненщини з професійним святом. Концерт з нагоди Дня працівника сільського господарства відбувся у Тернопільському міському палаці культури «Березіль» і зібрав понад тисячу людей. Охоче спілкуючись з публікою зі сцени, співачка привітала присутніх з професійним святом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: