Садовий розпочав консультації із керівниками фракцій

Сьогодні після урочистого зібрання з нагоди складання присяги новообраним міським головою та депутатським корпусом Львівської міської ради мер Львова Андрій Садовий висловив подяку за велику довіру та наголосив на тому, що першочерговим завданням як урядників, так і депутатського корпусу є співпраця, адже Львів має показати приклад, як працювати разом та бути одним цілим.

«Перш за все, хочу всім подякувати за цю велику довіру від свого імені та від імені депутатів міської ради. Наша задача - багато працювати, будучи в єдності. Львів сьогодні повинен показати приклад, як працювати разом, всі маємо бути як одне ціле. Роботи дуже багато - це інфраструктура, яка потребує серйозних змін, це освіта і культура, про які ми маємо максимально дбати, треба найбільше переживати і дбати про тих, кому сьогодні найважче, про ті сім’ї, які втратили своїх годувальників, про тих хлопців, які вертаються з війни. Важкий час в нашій державі і власне в цьому важкому часі нам дуже важливо, щоб Львів показував добрий приклад.

Сьогодні офіційно я почну консультації з керівниками фракцій стосовно нашої подальшої праці. Ми повинні визначити, скільки комісій буде в міській раді, які вони мають бути, хто найбільш фаховий, щоб очолити ту чи іншу комісію, хто має бути секретарем ради. Ми повинні сьогодні почати роботу над структурою міської ради - це дуже великий об’єм роботи і ми це все будемо роботи за круглим столом.

Я декілька разів подавав свій проект структури міської ради, який не був підтриманий депутатами минулої каденції. Але час також не стоїть на місці і після роботи комісій, власне ця структура буде опрацьована комісіями і подана як максимально об’єднуюча, яка дасть можливість більш ефективно працювати урядникам у міській раді. Зараз не треба концентрувати увагу на тому чи іншому управлінні, звичайно, що ми повинні брати те, що є найкращим в управлінні містами у світі, черпати цей досвід, але повинні враховувати і специфіку нашої країни, адже частина території знаходиться в окупації. Також ми повинні дбати про тих, кому сьогодні є найважче», - зазначив на брифінгу Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: