У четвер «Народна Самооборона» відправлятиме черговий вантаж з допомогою на Схід

Цього четверга, 26 листопада, ГФ «Народна Самооборона» Львівщини о 12:00 год. за адресою вул. Шевченка, 350В вантажитиме та відправлятиме на Схід черговий караван з допомогою. За рахунком це вже 18-та поїздка волонтерів у сектор А до львівських військових, які беруть участь в зоні бойових дій на Сході країни.

Втім, зараз волонтери «Народної Самооборони» звертаються до усіх небайдужих аби люди долучалися до збору допомоги. Продукти харчування, засоби гігієни, амуніція, домашня випічка тощо можна приносити у Центри забезпечення військових, що на вул. Шота Руставелі,2, вул. Шевченка 350В або у Центр допомоги сім'ям учасників АТО на вул. Виговського, 29.

Ба більше. Активісти також закликають усіх долучитися до вже традиційної акції «Операція ВАРЕНИК», яка проходитиме, завтра, 25 листопада, у ЗОШ №60. Готувати українську страву ґаздині розпочнуть з 16:00. (контактна особа Оксана Медвідь 096-520-52-87)

«Війна на Сході досі триває. Однак, на жаль, нам, волонтерам, зараз стало важче збирати допомогу військовим. Варто пам’ятати, там на Сході хлопцям, які нас з Вами захищають, неабияк потрібна наша підтримка. Тому я звертаюся до усіх небайдужих з проханням долучайтеся і давайте разом постараємося передати наших воякам все те, що їм так необхідне. Пам’ятайте, саме завдяки солдатам ми зараз з вами тут у безпеці», – каже керівник ГФ «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: