У Львові гратимуть у футбол заради життя

У вівторок, 1 грудня, о 09.00 годині у Львові в Палаці спорту «Будівельник» (вул. Керченська, 8) відбудеться футзальний турнір серед дванадцяти команд реабілітаційних центрів з Києва, Полтави, Хмельницька, Дрогобича, Золочева та Львова. Турнір організовують ГО «Твій вибір-життя», «Шлях любові» та «Центр волонтерства», що займаються реабілітацією людей залежних від хімічних речовин. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

У всеукраїнській благодійній футзальній лізі проти наркотиків «Stop league drug» зіграють понад 12 команд реабілітаційних центрів, команда Львівської поліції, журналістів, а також команда одного з народних депутатів України.

Футбол приурочено до дня солідарності з ВІЛ-позитивним людьми. Під час турніру також відбудеться акція на підтримку ВІЛ-інфікованих дітей під назвою «Я хочу жити». Буде проведено збір необхідних речей та коштів.

Як розповів керівник ГО «Твій вибір-життя» Ростислав Бейщак: «Для більшості цих хлопців футбол - новий досвід відпочинку без наркотиків і алкоголю. Ми показуємо, що можна отримувати позитивні емоції без наркотичного чи іншого впливу. Тим самим додаємо до відпочинку терапевтичний ефект. Цей соціальний захід дає можливість адаптуватися після або під час реабілітації».

Нагадаємо, це вже четвертий і заключний тур ліги у 2015 році. Переможці отримають кубки та нагороди, а також можливість відвідати спортивно оздоровчі – комплекси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: