Як львів'яни зустрічали мадридський "Реал"

Іспанський гранд прибув на матч Ліги чемпіонів до Львова, де вже завтра зіграє поєдинок проти «Шахтаря» на «Арені Львів», повідомляє Дивись.Інфо із посиланням на прес-службу Шахтаря та сайт Захід.нет.

Сотні вболівальників зустрічали гравців «Реалу» у міжнародному аеропорті «Львів».  Фани мадридського кулуб прибули не лише із різних міст України, а й з Білорусі, Молдови, Польщі і Туреччини.

Офіційний сайт ФК «Реал» описав теплу зустріч гравців у Львові як «грандіозний прийом». Вболівальники співали клубних пісень «королівського» клубу, а також із захватом вітали футболістів у Львові. На сторінці "Реала" у Фейсбуці оприлюднені фото прильоту до Львова.

Після прильоту гравці «Реалу» вирушили у центр міста, в готель «Леополіс», в якому зупинилася команда. Біля готелю футболістів вже чекав натовп фанатів.

Також сьогодні мадридці проведуть відкрите тренування на «Арені Львів».

Наставник «Реала» Рафаель Бенітес взяв із собою 20 футболістів: воротарі: Кейлор Навас, Рубен Яньєс, Кіко Касілья; захисники: Рафаель Варан, Пепе, Начо, Даніель Карвахаль, Даніло; півзахисники: Тоні Кроос, Хамес Родрігес, Гарет Бейл, Каземіро, Матео Ковачіч, Лука Модріч, Денис Черішев, Іско; нападники: Кріштіану Роналду, Карім Бензема, Лукас Васкес, Хесе.

Нагадаємо, матч 5-го туру «Шахтар» - «Реал» відбудеться 25 листопада на «Арені Львів». Початок о 21.45.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: